Hvordan gør du dit barns leg endnu bedre? Hos Legebyen inspirerer de til at indrette det perfekte værelse for netop dit barn

Leg er sjovt. Og så er det en utrolig vigtig både motorisk og social øveplads for dit barn. Derfor giver det god mening at sende legen en ekstra tanke og omsorg. Godt legetøj til de rigtige sammenhænge er et fantastisk sted at starte den gode leg. Men mangler du også inspiration til, hvor du skal starte? Hos Legebyen har de samlet et imponerende sortiment, der selv kan få de voksne til at lege med.

Leg til børneværelset i alle livets aspekter

Om det er morgenrutinen, der skal effektiviseres, så den vækker flere smil end sure miner, eller en fødselsdag, hvor gaven skal vække lykke. Livet skal gerne være en leg for børn. For her finder de et sikkert rum til at øve sig på store og små spørgsmål.

Måske kan legen lette hverdagens rutiner og fortrylle særlige situationer. Legebyen.dk har den fineste oversigt. Det er blot et klik væk og så kan du nemt se, hvor du kan give dit barn lidt ekstra rum for leg.

Om det er forskellige typer lege som brandmandsleg eller bondegårdsbyggeri, leg til højtider eller leg til børn med særlige behov, så har de en ide, der er værd at lade sig inspirere af. Du kan se det store udvalg hos Legebyen.dk allerede i dag.

Lav en koldbøtte: Leg er bevægelse, som styrker dit barns motoriske evner

Børn kan aldrig bevæge sig nok. Bevægelse er både sundhed i krop og sjæl, så bevægelseslegetøj står øverst på manges liste.

Legebyen.dk tilbyder legetøj, som både styrker finmotorikken og børn, der bare skal brænde noget energi af. Hvem har ikke brug for det. Her finder du boldlege, balanceudstyr, gymnastikredskaber og aktivitetstavler.

Leg er læring – bliv klar til skolen eller styrk dit indre geni

Det geniale ved leg er, at det er skole i maskering. Det ved Legebyen.dk godt. Hvorfor ikke gøre lektien til en leg. Om det er sorteringsevner til de små, der skal lære at genkende og kategorisere, fysikleg til de større eller sproglege, der ruster dit barn til at blive en lille formidler. Alt er genialt. Og listen er lang.

Legene henvender sig inden for både naturvidenskabelige og kulturelle emner. Så du kan ramme præcis dit barns interesse eller anspore til nye interesser.

Listen indebærer også leg om følelser, hvilket er en uvurderlig, fin og hyggelig evne at udforske med dit barn.

Lad legen begynde.